Fotogaléria


Jednolôžkové izby

Jednolôžková izba je vybavená televízorom, uterákom, sprchovým kútom a WC. Na izbách je dostupný aj internet formou WiFi, ktorý môžete neobmedzene používať.

Dvojlôžkové izby (manželská postel)

Dvojlôžková manželská izba je vybavená televízorom, uterákmi, sprchovým kútom a WC. Na izbách je dostupný aj internet formou WiFi, ktorý môžete neobmedzene používať.

Dvojlôžkové izby (Oddelené lôžka)

Dvojlôžková izba je vybavená televízorom, uterákmi, sprchovým kútom a WC. Na izbách je dostupný aj internet formou WiFi, ktorý môžete neobmedzene používať.

Trojlôžkové izby

Trojlôžková izba je vybavená manželskou posteľou + prístelkou, televízorom, uterákmi, sprchovým kútom a WC. Na izbách je dostupný aj internet formou WiFi, ktorý môžete neobmedzene používať.


Priestory penziónu


Jedáleň

V našej jedálni pripravujeme každý deň denné menu, v rámci ubytovania môžete požiadať aj o raňajky a večeru. Jedáleň tiež slúži na usporiadanie spoločenských akcií ako sú napríklad narodeninové oslavy, svadby, večierky, stužkové atď.


TERASA

Náš penzión je kompletne nefajčiarsky, nezabúdame ale ani na návštevníkov fajčiarov a majú pripravenú zastrešenú terasu na vychutnanie alko i nealko nápojov či občerstvenie.